Bureau

AL team

AL architectuur bestaat uit enthousiaste, goed opgeleide en ervaren mensen met ieder hun eigen specialiteit. Een architectenbureau met een rijke mix van karakters en achtergronden met als gemeenschappelijke deler de liefde voor architectuur, bouwkunde en het visualiseren van projecten. Samen met onze opdrachtgevers hebben we AL architectuur gemaakt tot wat het nu is. Een architectenbureau waar je je thuis voelt. Waar je het gevoel krijgt dat er naar je geluisterd wordt en dat je mening er toe doet.

ir. Veruzka Agorrea Velásquez

Eigenaar - Architect BNA

Klaas Poll

Eigenaar – Zakelijk directeur

Femke Bijlsma

Technisch Ontwerper - BIM modelleur

Michel Hendriks

Student bouwkunde

Architectenbureau voor heel Nederland

AL architectuur verricht haar werkzaamheden, als architectenbureau, voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Ons architectenbureau is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Zwolle. Deze schitterende locatie en werkomgeving draagt zeker bij aan het creatieve proces van ontwerpen. Uit heel het land weten onze opdrachtgevers ons te vinden. Afstanden zijn geen probleem meer. Naast Zwolle en wijde omgeving hebben we opdrachten in o.a. Den Haag, Amsterdam, Rhenen, Groningen, Utrecht.

Wij ontwerpen niet zomaar een woning… wij ontwerpen uw woning!

Een uniek en verrassend ontwerp op basis van uw wensen en budget is voor ons de mooiste uitdaging. Wij willen graag woningen/gebouwen ontwerpen met een eigen karakter, met de juiste zicht- en looplijnen, veel lichtinval, duurzaam en met een natuurlijke afwerking van materialen. We besteden veel aandacht aan het optimaal benutten van de binnenruimtes. Dit kunnen we doen door samen met u in het voortraject de wensen goed te inventariseren.

Ons architectenbureau is lid van de BNA

Ons architectenbureau is lid van de BNA, beroepsvereniging voor architecten. Het lidmaatschap geldt als een kwaliteitswaarborg in onze beroepsgroep en geeft een stuk zekerheid. Door onze ruime ervaring hebben we een aantal betrouwbare partijen waarmee vaker samengewerkt is; constructeurs, adviseurs en aannemers. Het voordeel hiervan is dat we bij elk project, in overleg, de juiste partijen kunnen selecteren die de hoogste toegevoegde waarde hebben om tot een optimaal resultaat te komen. Voor onze projecten zijn de CR 2013 en DNR 2011 van toepassing.