Bureau

Architectenbureau voor heel Nederland

AL architectuur verricht haar werkzaamheden, als architectenbureau, voornamelijk voor particulieren en kleine zakelijke opdrachtgevers. Wij zijn gevestigd in een monumentaal pand (voormalig gemeentehuis) aan de Ter Pelkwijkpark 18, in het centrum van Zwolle. Hoewel de meeste opdrachtgevers uit Zwolle en omgeving komen, groeit het aantal projecten ver buiten de regio gestaag. Door mond-tot-mond reclame en natuurlijk onze website krijgen we nu projecten vanuit heel Nederland. Ons bureau werkt als team onder leiding van architect/eigenaar Veruzka Agorrea Vélasquez en mede-eigenaar Klaas Poll. Enthousiasme, passie voor architectuur en persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers zijn enkele van onze kernwaarden. Onder het genot van een kop koffie geven wij antwoord op al uw vragen op gebied van bouwen, verbouwen en interieur. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend.

Een greep uit onze diensten: ontwerpwerkzaamheden, tekenwerkzaamheden, bouwbegeleiding, bouwkostenramingen, 3D visualisaties, vergunningaanvragen, verkooppresentaties, aanbestedingen en interieurontwerp. Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen bij uw verbouwing/nieuwbouw en alles wat daarbij komt kijken.

AL architectuur is lid van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA).

AL team

Veruzka Agorrea Velásquez

Veruzka Agorrea Velásquez

Eigenaar - Architect BNA

Al ruim 17 jaar is Veruzka actief als architect. In Venezuela heeft ze tot 2005 als partner bij een architectenbureau aan vele projecten gewerkt. Vanaf 2005 heeft ze, in Nederland, eerst als architect bij een middelgroot architectenbureau gewerkt om daarna (2008) haar eigen bureau, AL architectuur bna, te beginnen. Naast bouwkundig architect is Veruzka ook afgestudeerd als binnenhuisarchitect.

Klaas Poll

Klaas Poll

Eigenaar – Zakelijk directeur

Klaas houdt zich actief bezig met het management, acquisitie en visie van het bureau. In deze rol is hij verantwoordelijkheid voor alle commerciële, organisatorische en zakelijke vraagstukken. Hieronder valt o.a. ook het dagelijks aansturen van de interne organisatie.

Femke Bijlsma

Technisch Ontwerper - BIM modelleur

Mohammed Al-Gersani

Technisch Ontwerper - BIM modelleur

Michel Hendriks

Stagiair

Bouwpartners

Door onze ruime ervaring met particulier opdrachtgeverschap hebben we inmiddels een aantal partijen waarmee vaker samengewerkt is; constructeurs, adviseurs en aannemers. Het voordeel hiervan is dat we bij elk project, in overleg, de juiste partijen kunnen selecteren die de hoogste toegevoegde waarde hebben om tot een optimaal resultaat te komen.

Ik vind persoonlijke aandacht en begeleiding gedurende het hele traject heel belangrijk. En dan heb ik het niet alleen over bouwbegeleiding. Wat veel architecten vergeten is dat, naast het bouwkundige aspect, ook het meedenken over interieur essentieel is om een mooi eindresultaat te krijgen. Dat kan onder meer gaan over de kleur van de wanden, soorten sanitair, welke tegels en inbouwkasten die getekend moeten worden. Voor mij is het pas af als ik, bij wijze van spreken, de vaas met bloemen op tafel kan zetten – Veruzka