Het is belangrijk dat overal veel liefde en aandacht aan is besteed. Het eindresultaat moet passen bij de opdrachtgever. Die moet zich er helemaal in thuisvoelen… dan pas is onze missie geslaagd!

Interieuradvies

Een huis of appartement is een leefruimte, een thuis, waar we wonen en ook wel werken. Waar we eten, drinken, slapen, spelen en luieren, alleen en met anderen. Dat doen we allemaal en dat doet iedereen anders. Ons interieuradvies richt zich op het vormgeven van die leefruimte. AL interieur vertaalt de eigen leefstijl naar een eigenzinnig interieur. Wij geven advies bij het veranderen van een bestaand interieur, zoals het opknappen van de woonkamer of de aanschaf van een nieuwe keuken. Verder kunnen we advies geven over en begeleiding bij de inrichting van een nieuw appartement of woning.

Waaruit bestaat een advies?

Allereerst stellen we een programma van eisen op: welke functies krijgt de ruimte, hoe gaat er geleefd worden.

Vervolgens kunnen we naar een aantal aspecten kijken, zoals:

  • de plattegrond: past deze bij de gewenste functies of moeten we nieuwe ideeën ontwikkelen en misschien de bestaande indeling veranderen?
  • geluidisolatie en akoestiek: zijn er veranderingen nodig?
  • de verlichting: moeten we een nieuw verlichtingsplan maken?
  • keuze van een kleurenschema, stijl en te gebruiken materialen.
  • de keuze van meubels, vloer en gordijnen.
  • desgewenst onderdelen ontwerpen en op maat laten uitvoeren.

Meer ruimte zonder te verhuizen. AL interieur ontwerpt praktische en betaalbare oplossingen, zodat je weer de ruimte krijgt.