Bureau

AL architectuur BNA is een creatief architectenbureau uit Zwolle. Wij richten ons voornamelijk op de particuliere woningmarkt voor zowel nieuwbouw als verbouw. Onze kenmerkende stijl van ontwerpen trekt opdrachtgevers uit het hele land.

Ons team

AL architectuur bestaat uit een enthousiast team dat goed opgeleid en ervaren is. Ieder heeft zijn eigen specialiteit met als gemeenschappelijke deler de liefde voor architectuur, interieur en bouwkunde. Exterieur en interieur gaan hand in hand bij nieuwbouw en verbouw. Omdat we beide specialiteiten in huis hebben draagt dit in belangrijke mate bij aan het optimale eindresultaat, namelijk uw droomhuis!

ir. Veruzka Agorrea Velásquez

Eigenaar - Architect BNA

Klaas Poll

Eigenaar – Zakelijk directeur

Femke Bijlsma

Technisch Ontwerper - BIM modelleur

Michel Hendriks

Student bouwkunde

Ons bureau

Ons architectenbureau zit in de historische binnenstad van Zwolle. Wij hebben parkeergelegenheid op eigen terrein. Verder zitten we op circa 10 tot 15 minuten lopen van het centraal station. Ons monumentaal pand is prima toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Samenwerking

Door onze ruime ervaring hebben we een aantal betrouwbare partijen waarmee vaker samengewerkt is; constructeurs, adviseurs en aannemers. Het voordeel hiervan is dat we bij elk project, in overleg, de juiste partijen kunnen selecteren die de hoogste toegevoegde waarde hebben om tot een optimaal resultaat te komen.

Bureau voor heel Nederland

AL architectuur verricht haar werkzaamheden, als architectenbureau, voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Ons architectenbureau is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Zwolle. Deze schitterende locatie en werkomgeving draagt zeker bij aan het creatieve proces van ontwerpen. Uit heel het land weten onze opdrachtgevers ons te vinden. Afstanden zijn geen probleem meer. Naast Zwolle en wijde omgeving hebben we opdrachten in o.a. Den Haag, Amsterdam, Rhenen, Groningen, Utrecht.

Wij ontwerpen niet zomaar een woning… wij ontwerpen uw woning!

Een uniek en verrassend ontwerp op basis van uw wensen en budget is voor ons de mooiste uitdaging.

Wij willen graag woningen/gebouwen ontwerpen met een eigen karakter, met de juiste zicht- en looplijnen, veel lichtinval, duurzaam en met een natuurlijke afwerking van materialen. We besteden veel aandacht aan het optimaal benutten van de binnenruimtes.

Dit kunnen we doen door samen met u in het voortraject de wensen goed te inventariseren.

Lid van de BNA

Ons architectenbureau is lid van de BNA, beroepsvereniging voor architecten. Het lidmaatschap geldt als een kwaliteitswaarborg in onze beroepsgroep. De BNA werkt aan het versterken van bureaus door belangenbehartiging, het uitwisselen van kennis, het scheppen van goede condities voor het ondernemerschap en het faciliteren van netwerken. Architecten die bij de BNA zijn aangesloten staan zijn onder meer ingeschreven in het wettelijk architectenregister en hebben minimaal twee jaar praktijkervaring.